ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ A.C.S

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΑΘΗΝΑ 23/12/09


Χθες το απόγευμα 22/12/09 ενημερωθήκαμε από συναδέλφους της A.C.S πως καλεστήκανε από την εταιρεία και τους ζητήθηκε να υπογράψουν ένα έγγραφο που έχει να κάνει με την στάση εργασίας που έγινε της 17/12/09 από το Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α.
Το έγγραφο της εταιρείας αναφέρει πως η A.C.S δεν είχε ενημερωθεί από το Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α για την στάση εργασίας και για αυτό τον λόγο ζητήθηκε από τους συναδέλφους να το υπογράψουν, να υπογράψουν και ταυτόχρονα να δηλώσουν μεταμέλεια δηλαδή.
Το Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α δηλώνει πως τέτοιες πρακτικές έχουν περάσει ανεπιστρεφτεί και αν έχουν κάτι να καταλογίσουν οι εργοδότες ας στραφούν προς την διοίκηση του σωματείου.
Οι στάση εργασίας έγινε και κανένας δεν προσπάθησε να την βγάλει παράνομη, μετά από πέντε μέρες!!! μια εταιρεία όπως η A.C.S να ζητάει τα ρέστα από τα μέλη μας και εργαζόμενους σε αυτή, δείχνει και πόσο επιτυχημένη ήταν η στάση εργασίας, αλλά και πόσο πανικό δημιούργησε.
Καταγγέλλουμε τέτοιες πρακτικές που ο μόνος λόγος υπάρξεις τους είναι η τρομοκράτηση των συναδέλφων με τον παραδειγματισμό και κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω όσο έχει να κάνει με τα μέλη και τους συναδέλφους μας όσο και με της Δημοκρατικές μας ελευθερίες.

Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α

Δημοφιλεις αναρτησεις