ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ & ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑ 01/02/2010

Αρ. απόφασης πρωτοδικείου 6295/2008

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α είναι αλληλέγγυα στον συνάδελφο Ντίνο Παλαιστίδη, τον οποίον γνωρίζουμε και από την συνδικαλιστική του δράση από το χώρο του βιβλίου αλλά και από τους κοινωνικούς αγώνες που έχει δώσει.
Ο εργοδότης του βιβλιοπωλείου Άγρα όπου και δούλευε ο συνάδελφος Ντίνος Παλαιστίδης τον απέλυσε γιατί ζήτησε το αυτονόητο δηλαδή ειδικότητα στην εργασία του και όχι ¨ τα πάντα κάνουν όλοι¨ όπως πολυφοριέται το τελευταίο καιρό από τα αφεντικά για να βρίσκουν δικαιολογίες σε όποιον εργαζόμενο αντιστέκεται.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο συνάδελφος και προσέγγιση προσπάθησε πολλές φορές να έχει με τον με τον εργοδότη της Άγρας για το θέμα ώστε να λυθεί αλλά δεν πήρε απάντηση.
Έτσι έκανε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και η Επιθεωρήτρια Εργασίας γνωμοδότησε ότι, «η εταιρεία θα μπορούσε να επανεξετάσει το αίτημα του εργαζόμενου με προοπτική επίλυσης».
Η επόμενη κίνηση του εργοδότη της Άγρας ήταν να απολύσει τον συνάδελφο Ντίνο Παλαιστίδη κρίνοντας αντισυμβατική την συμπεριφορά του !!!!!
Η Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α καταγγέλλει την απόλυση του Ντίνου Παλαιστίδη και πιστεύει ότι είναι καταχρηστική – εκδικητική και έχει όλα τα χαρακτηριστικά της συνδικαλιστικής δίωξης.
Να στηρίξουμε τις ΑΠΕΡΓΙΕΣ στις οποίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στην «ΑΓΡΑ»: Τετάρτη 3/2 και Παρασκευή 5/2. Συγκέντρωση έξω από την «ΑΓΡΑ» (Ζωοδ. Πηγής 99 Εξάρχεια) στις 9.00 π.μ.


- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΔΗ
- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

η Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α

Δημοφιλεις αναρτησεις