ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ & ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 19/02/2010
Αρ. αποφάσεις πρωτοδικείου 6295/2008
ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 7 ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗ Τ.Κ 10446 – ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ/ΝΟ – ΦΑΞ 2110113757
e – mail:mailtosettea@yahoo.gr
www.settea.blogspot.com

ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΄΄ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ΄΄ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις από το κεφάλαιο και την κυβέρνηση, στα τελευταία 35 χρόνια. Τους τελευταίους 5 μήνες η κυβέρνηση, με τις πλάτες, Ε.Ε ( ευρωπαϊκής ένωσης) των καπιταλιστών ( Σ.Ε.Β ) και της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, σε εντεταλμένη υπηρεσία και σε συνέχεια των προηγούμενων, θέλει να τελειώσει μια και καλή με την εργατική τάξη.
Γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι η σημερινή κυβέρνηση ανοίγει μέτωπα πολλά και ταυτόχρονα.
Μέτωπο στο μισθολογικό με πάγωμα μισθών, κόψιμο επιδομάτων, κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
Μέτωπο στο ασφαλιστικό με αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, σύνταξη εν είδη βοηθήματος κοινωνικής πρόνοιας και ταυτόχρονα κατάργηση της κατώτερης σύνταξης, η σύνταξη σε όσους έχουν τα απαραίτητα ένσημα θα υπολογίζετε με βάση των αποδοχών όλου του εργάσιμου βίου με αποτέλεσμα την μείωσή της στο 35 έως 40%, απαλλάσσει κράτος και κεφάλαιο από την χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος.
Μέτωπο με αλλαγές στο ήδη εργασιακό με υιοθέτηση της ελαστικής εργασίας – απελευθέρωση των απολύσεων – κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Μέτωπο στο φορολογικό με την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ μέσω αποδείξεων κατανάλωσης στο 10%, μη συμπεριλαμβάνοντας αποδείξεις από φροντιστήρια , ενοίκια , παιδικούς σταθμούς, αύξηση του Φ.Π.Α, κατάργηση φοροαπαλλαγών, καμιά αύξηση φορολογίας για τους καπιταλιστές.
Όσο έχει να κάνει με το δικό μας κλάδο ταχυδρόμησης - ταχυμεταφοράς ο οποίος μέσω από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρόμησης ( Ε.Ε.Τ.Τ.) έχει αύξηση σε κύκλο εργασιών και αύξηση σε οικονομικό επίπεδο παρόλα αυτά συνεχίζεται η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ -ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Όλα τα παραπάνω και τα γενικής αντεργατικής πολιτικής αλλά και τα του δικού μας κλάδου ταχυδρόμησης – ταχυμεταφοράς σίγουρα είναι η αρχή για να μας πάρουν ότι έχει κατακτηθεί σε εργατικά δικαιώματα μια και έξω, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, πρέπει να ζυγίσουμε καλά από την μια ένα μεροκάματο που θα χαθεί και από την άλλη τι θα χάσουμε σε μισθολογικά, στο ασφαλιστικό, στο δικαίωμα να δουλεύεις χωρίς άγχος και ανθρώπινα, χωρίς να πληρώνεις τις κλεψιές αφεντικών και των αυλικών τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24/02/2010 και ΩΡΑ 10:30 π.μ
ΠΑΤΗΣΙΩΝ και ΜΑΡΝΗΣ (ΜΟΥΣΕΙΟ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.




ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:
• Υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας
• Βαρέα και ανθυγιεινά στον κλάδο
• Αναγνώριση ειδικοτήτων
• STOP στις καθυστερήσεις των πληρωμών
• STOP στις απολύσεις εδώ και τώρα αυξήσεις και προσλήψεις
• Κατάργηση κάθε μορφή επισφαλούς εργασίας
• 35ωρο, 7ωρο, πενθήμερο

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ



Σ . Ε . Τ . Τ . Ε . Α

Δημοφιλεις αναρτησεις