ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ                                          27 ΝΟΕΜΒΡΗ


   Η Γενική Απεργία στις 27 Νοέμβρη των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και η συμπόρευση τους με τα κοινωνικά στρώματα που συνθλίβονται από τις μνημονιακές  πολιτικές ,  πρέπει  να  εξελιχθεί σε μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση  που θα στείλει ηχηρό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής του μνημονίου.

   Την ώρα που η συγκυβέρνηση επιχειρεί να ξεπεράσει την αποδοκιμασία στην πολιτική της και να κατευνάσει τις αντιδράσεις με τη ρητορική περί του « τέλους των μνημονίων » , την ίδια ώρα  ετοιμάζει με την τρόικα νέα μνημονιακά μέτρα , που στοχεύουν στα εναπομείναντα εργασιακά , ασφαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

   Ειδικά για τον κλάδο μας το βασικό αίτημα , που συμπυκνώνει όλα τα επιμέρους δίκαια αιτήματά μας , είναι η υπογραφή κλαδικής σύμβασης προκειμένου να μπεί ένα τέλος στην αυθαιρεσία που υπάρχει στον    κλάδο της ταχυμεταφοράς – ταχυδρόμησης.

  Επόμενο αίτημα η δημιουργία νομοθετικού πλαισίου για τα franchise – πρακτορεία , που θα προβλέπει ρήτρες ευθύνης των μεγάλων εταιριών προκειμένου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις καθυστερήσεις μισθοδοσίας , την ανασφάλιστη εργασία και την μη καταβολή αποζημιώσεων.

  Η γενική απεργία στις 27 Νοέμβρη μας δίνει την δυνατότητα με την συμμετοχή μας , να αναδείξουμε αυτές τις δύο βασικές  και δίκαιες  διεκδικήσεις μας . Να συνδέσουμε τα δικά μας αιτήματα με τα γενικότερα ενάντια στην πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων ,  ενάντια στη νέα απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων , ενάντια στις νέες μειώσεις στα εισοδήματα μέσω του ΕΝΦΙΑ , ενάντια στη νέα συρρίκνωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων , ενάντια στον νέο συνδικαλιστικό νόμο που στόχο έχει τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας και της δράσης των συνδικάτων.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ  !

                Συγκέντρωση του  Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α   10:30 π.μ  στα Χαυτεία


             ή  Αυτοί   ή  Εμείς !

Δημοφιλεις αναρτησεις