ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ν. ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗΣ κ Σ.Ι.Α Ο.Ε»

-->
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «Ν. ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗΣ κ Σ.Ι.Α Ο.Ε»
Η πρόσφατη προφορική απόλυση του συναδέλφου Άρη-Αρμπέρ Μπότση είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, το τελευταίο διάστημα έχετε επιδοθεί σε σειρά συνδικαλιστικών διώξεων, παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας και αντεργατικών συμπεριφορών.
Το Φλεβάρη – Μάρτη του 2008 δεν κατεβάλατε την μισθοδοσία στην συμφωνημένη ημερομηνία, επιπλέον επιδιώξατε η εξόφληση αυτής να καταβληθεί στο τέλος κάθε μήνα . Επίσης δεν έχετε καταβάλλει τα αναδρομικά όπως οφείλετε και όπως αυτά προκύπτουν από την σύμβαση της Ο.Ι.Υ.Ε.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχετε επανειλημμένα στραφεί εναντίον μελών του σωματείου μας με ποιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις των συναδέλφων Γιαμπουράνη Χρήστο τον οποίο προσπαθήσατε να απολύσετε στις 4 Μαρτίου του 2008 και του Άρη – Αρμπέρ Μπότση στον οποίο ανακοινώσατε προφορικά την απόλυσή του στις 31 Οκτώβρη του 2008. Και οι δυο συνάδελφοι είναι ιδρυτικά μέλη του σωματείου μας και έχουν πλούσια συνδικαλιστική δράση δε ο τελευταίος είναι και μετανάστης.
Για όλες αυτές τις ενέργειες σας και την αντισυνδικαλιστική σας συμπεριφορά, σας καλούμε να ανακαλέσετε την απόλυση του συναδέλφου Άρη – Αρμπέρ Μπότση και να καταβάλετε άμεσα τα αναδρομικά.
Σε διαφορετική περίπτωση και επειδή δεν θα μας έχετε αφήσει κανένα άλλο περιθώριο σας ενημερώνουμε πως το σωματείο μας έχει αποφασίσει να προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και σε άλλες ενέργειες μέσα στα πλαίσια του νόμου για να διεκδικήσουμε τα παραπάνω αιτήματα.
--- Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α ---

Δημοφιλεις αναρτησεις