ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ & ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 17/01/2010
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον συνάδελφο Αντρέα Γιαννάκη, ο οποίος έχει συνδικαλιστική δράση και στο σωματείο της A.C.S αλλά και στην Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου στην οποία είναι και μέλος της διοίκησης. Καταγγέλλουμε την εταιρεία A.C.S, που από το καλοκαίρι του 2007 προσπαθεί να διώξει τον συνάδελφο με ισχυρισμούς, που έπεσαν έωλοι στο δικαστήριο που έγινε με θέμα την απόλυση του και φάνηκε το μένος της εταιρείας.
Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση της A.C.S που για ακόμα μια φορά προσπαθεί να βάλει φρένο σε ένα καθαρό αγωνιστή που συνδικαλίζεται στον κλάδο της ταχυδρόμησης – ταχυμεταφοράς για ένα καλύτερο μέλλον, βάζοντας πρόσχημα σαν άρνηση εργασίας το ότι δεν δουλεύει με P.D.A, όταν μάλιστα και δουλειά βγάζει ο συνάδελφος αλλά και P.D.A δεν λειτουργούν σε όλα τα καταστήματα αλλά και τμήματα της A.C.S.
Καταγγέλλουμε την στάση στελεχών της εταιρείας A.C.S που θεωρούν πως με ατάκες τύπου ¨δεν κάνεις σωστά την δουλειάς σου¨ ή ¨υπόγραψε το κείμενο για την απουσίας σου λόγο απεργίας χωρίς να την γνωρίζει η εταιρεία αλλιώς θα σου στείλουμε εξώδικο¨ θα μπορέσουν να στρέψουν συναδέλφους και όποια δικαστήρια απέναντι σε συνδικαλιστές με ήθος και παλικαριά.
Κύριοι κάπου εδώ περνάτε στην αυθαιρεσία καθώς, δεν έχετε άδεια λειτουργίας για τα P.D.A, όσο αφορά τα προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων αλλά και των πελατών που μαζεύετε σε καθημερινή βάση, δεν υπάρχει μέτρηση της ραδιενέργειας που εκπέμπουν τα συγκεκριμένα P.D.A (φορητά τερματικά ) εκθέτοντας καθημερινά τους υπαλλήλους σας, καταστρατηγώντας έτσι τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης δεν έχετε ορίσει τι θα συμβεί σε περίπτωση φθοράς , κλοπής και αν αυτό θα επιβαρύνει τον υπάλληλο οικονομικά.
Τέλος αν είχατε πραγματοποιήσει όλα τα παραπάνω και ήσασταν νόμιμοι θα έπρεπε να προχωρήσετε στη θεσμοθέτηση επιδόματος χρήσης P.D.A ( φορητού τερματικού) για τους υπαλλήλους που το χρησιμοποιούν. Είναι προφανές ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχετε πραγματοποιήσει και προσπαθείτε με θρασύτητα να επιβάλλετε την αυθαιρεσίας σας. Εμείς σας λέμε πως όταν η αυθαιρεσία γίνετε νόμος, για εμάς η αντίσταση είναι καθήκον και για αυτό τον λόγο ζητάμε και έμπρακτα την μη άρση ασυλίας του συναδέλφου μας Αντρέα Γιαννάκη ο οποίος τόσο αυτός όσο και οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος, είναι απόλυτα δικαιολογημένοι να μην χρησιμοποιούν P.D.A ( φορητά τερματικά).

• ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ
• ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ
• STOP ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
• STOP ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
• ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ & ΒΑΡΕΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΣΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
• 35ΩΡΟ – 7ΩΡΟ - ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

για το Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α

Δημοφιλεις αναρτησεις