ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ 11/05/2010
ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 7 ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10446
ΤΗΛ – ΦΑΞ 2110113757
e – mail : mailtosettea@yahoo.gr

Στο κατάστημα της speedex Αμπελοκήπων , όπως και γενικότερα στον κλάδο ταχυδρόμησης – ταχυμεταφοράς , έχει γίνει καθεστώς η καθυστέρηση μισθοδοσίας , τα δώρα πάσχα και χριστουγέννων.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα (speedex Αμπελοκήπων) πέντε συνάδελφοι αντέδρασαν απέναντι σε αυτή την κατάσταση και με την στήριξη του ΣΕΤΤΕΑ προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.
Το αποτέλεσμα της αντίδρασης των συναδέλφων είναι σήμερα να πληρωθούν οι πρώτη τρεις. Το ΣΕΤΤΕΑ περιμένει την πληρωμή και των άλλων δυο συναδέλφων σε άμεσο χρονικό διάστημα, όπως και την πληρωμή όλων των συναδέλφων, ανεξαρτήτως πράξης επίσχεσης εργασίας.
Επίσης σήμερα ανακοινώθηκε από την speedex α.ε, στον πρόεδρο του ΣΕΤΤΕΑ και εργαζόμενο στην speedex α.ε, Ποζαπαλίδη Ηρακλή , η επαναφορά του στην ειδικότητα οδηγού δικύκλου ταχυδρόμησης – ταχυμεταφοράς ( courier), δικαιώνοντας των αγώνα του σωματείου απάνω σε αυτή την κατεύθυνση.
Τα παραπάνω περιστατικά , είναι κάποιες από τις αντιστάσεις που με το σθένος του δίκαιου, οι εργαζόμενοι στις ταχυμεταφορές πρέπει να προχωρήσουμε, κάμπτοντας την εργοδοσία και ανοίγοντας τον δρόμο για μεγάλες και ουσιαστικές νίκες.

ΤΟ ΣΕΤΤΕΑ ΚΑΛΕΊ ΑΎΡΙΟ 12/05/2010 & ΩΡΑ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

Δημοφιλεις αναρτησεις