ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ


ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Σωματείο Εργαζομένων Ταχυδρομικών – Ταχυμεταφορικών Επιχειρήσεων Αττικής  (ΣΕΤΤΕΑ)δηλώνει την αλληλεγγύη του στον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοι χαλυβουργοί ,απέναντι στις αξιώσεις του αφεντικού της ελληνικής χαλυβουργίας Μάνεση , που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλησε να περάσει την εκ περιτροπής εργασία, την μείωση των μισθών, με την τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας.
Μετά από αυτές τις αξιώσεις η απάντηση που ήρθε από τους συναδέλφους στην εταιρεία ήταν αρνητική και έτσι ο Μάνεσης προχώρησε σε 33 παραδειγματικές απολύσεις ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις των εργαζομένων , το αποτέλεσμα όμως είναι αντίθετο από τα σχέδια του αφεντικού.
Οι συνάδελφοι χαλυβουργοί πήραν απόφαση για απεργία διαρκείας και απαιτούν, καμιά αλλαγή στις συμβάσεις εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων.
Η αγωνιστική  στάση των εργαζομένων στην ελληνική χαλυβουργία  δίνει χρώμα και κίνητρο  στους αγώνες όλων μας, απέναντι στην μαυρίλα που θέλει να περάσει η αντίδραση (κράτος, ΣΕΒ, διορισμένες κυβερνήσεις των τραπεζιτών και της ακροδεξιάς), σταματάει τα σχέδια του Μάνεση για περισσότερα κέρδη χωρίς κανένα κόστος, αλλά και την δυνατότητα αυτές οι αξιώσεις του να γίνουν ο ΛΑΓΟΣ και για άλλα αφεντικά.
-ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ
-ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ – ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

            

Δημοφιλεις αναρτησεις