¨Η ACS ΑΛΙΜΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ !¨
                         Κ Α Ι   Ο Ι   Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι ;

  Την 1η Αυγούστου πήγαμε για δουλειά όπως κάθε μέρα και βρήκαμε την εταιρεία που εργαζόμαστε (ACS Αλίμου) κλειστή. Η  εργοδοσία αντί να μας ενημερώσει προτίμησε να μας γνωστοποιήσει , ότι είμαστε πλέον άνεργοι -μέσω ενός πανό - που είχε αναρτήσει στο μαγαζί.
  «Το παρόν κατάστημα θα μεταφερθεί σύντομα σε νέα διεύθυνση της περιοχής σας» .Το κλείσιμο του καταστήματος στα μουλωχτά μέσα σ’ ένα βράδυ, ήταν η κορύφωση της επίθεσης που δεχόμαστε εδώ κι ένα χρόνο, όπου παρά τα κέρδη της ACS εμείς εξυπηρετούσαμε τους πελάτες της, απλήρωτοι.
  Το αφεντικό έφυγε νύχτα , προκειμένου να μας εκβιάζει τηλεφωνικά  τις  επόμενες ημέρες, ότι για να έχουμε δουλειά στο καινούργιο μαγαζί που θα έχει ¨νέους εργοδότες¨, θα πρέπει να παραιτηθούμε από τις αποζημιώσεις και τα δεδουλευμένα που μας χρωστάει. Από τη μεριά της, η μητρική ACS πετάει το μπαλάκι στους ¨πράκτορές¨ της , ενώ είναι αυτή που κινεί τα νήματα.
  Η απάντηση μας ήταν άμεση με προσφυγή στην επιθεώρηση εργασίας της Γλυφάδας . Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν φτάνει , γι` αυτό θα κλιμακώσουμε με απεργίες και αποκλεισμούς εργασιακών χώρων της ACS . Με την κάλυψη του ΣΕΤΤΕΑ και μιας σειράς αλληλέγγυων σωματείων , συλλογικοτήτων και με σύμμαχό μας την κοινωνία θα νικήσουμε !
  Διεκδικούμε την αλληλεγγύη σας γιατί κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να μείνει μόνος του στην κρίση!
Παλεύουμε για                 :

·   ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ
·    ΆΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
· ΆΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ



                                                                     ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ    ACS  ΑΛΙΜΟΥ

Δημοφιλεις αναρτησεις