ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α)

ΑΘΗΝΑ 20/12/09

Το Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α ανακοινώνει πως στις 22/12/09, Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ στην επιθεώρηση εργασίας που βρίσκεται στην οδό Σουρμελή 2 και Αχαρνών θα γίνει η διαδικασία της τριμερής που είχε αναβληθεί από τις 01/12/09 μεταξύ του προέδρου του σωματείου μας Ηρακλή Ποζαπαλίδη και της εταιρείας SPEEDEX A.E , με αντικείμενο την βλαπτική μεταβολή ειδικότητας του Ηρακλή Ποζαπαλίδη από οδηγό δικύκλου ταχυδρόμησης-ταχυμεταφοράς σε εισπράκτορα.

Επίσης ανακοινώνει ότι την ίδια μέρα 22/12/09 και ώρα 10:30 π.μ στην επιθεώρηση Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην Λ. Μεσογείων 427 θα εξελιχθεί η τριμερής ανάμεσα στους συναδέλφους της A.C.S Αγίας Παρασκευής και του εκεί πράκτορα του καταστήματος της A.C.S και έχει να κάνει για την συνέχιση της εργασίας, για παρανομίες που βρέθηκαν στο κατάστημα μετά από την επίσκεψη της επιθεώρησης εργασίας , αλλά και για τις παρανομίες που βρέθηκαν από την ίδια επιθεώρηση και στην A.C.S Χαλανδρίου όπου πράκτορας είναι το ίδιο πρόσωπο.

Καλούμε κάθε αλληλέγγυο εργαζόμενο, εργατικό σχήμα, σωματεία και την Ο.Ι.Υ.Ε, Ε.Κ.Α να δώσουν βροντερό παρόν ώστε να πάρουν και εκεί οι εργοδότες την απάντηση που τους αρμόζει.



ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΝΙΚΗ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λυσάνδρου 7 Πλ. Αττικής
Τ.Κ 10446 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ/ΝΟ FAX 2110113757
e - mail: mailtosettea@yahoo.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις