Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Δ.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ e – bloko / γενική ταχυδρομική ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Δ.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ
e – bloko / γενική ταχυδρομική ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Την Παρασκευή 25/06/2010 ο «υπεύθυνος» της e – bloko / ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ , Β. ΟΥΓΚΩ , Ν. ΒΕΡΡΑΣ ανακοίνωσε στον συνάδελφο Δ.Μ την απόλυσή του. Την προηγούμενη μέρα ο «υπεύθυνος» του καταστήματος, για πολλοστή φορά άλλαξε το δρομολόγιο του συναδέλφου, τον φόρτωσε με αποστολές που δεν χωρούσαν στο κουτί μεταφοράς του δικύκλου του και στην λογική αντίδραση του εργαζόμενου ότι ¨ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΟΓΚΟΣ¨, ο «υπεύθυνος» τον έβρισε και τον εκβίασε ότι ¨ Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΝΩ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ¨.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος «υπεύθυνος» έχει επαναλάβει και στο παρελθόν τέτοιες πρακτικές που είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνει παρέμβαση από το ΣΕΤΤΕΑ και από την ΟΙΥΕ για να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές από μεριά του.
Ο συνάδελφος Δ.Μ προσέφυγε την ίδια μέρα όπως είχε δικαίωμα στην επιθεώρηση εργασίας και κατήγγειλε την άρνηση του « εργοδότη» , να του δώσει εργασία .
Η επιθεώρηση εργασίας όρισε τριμερή συνάντηση στις 23 Ιουλίου.
Την επόμενη μέρα της καταγγελίας ο συνάδελφος ενημερώθηκε από τον « υπεύθυνο» της
e – bloko / ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ Β. Ουγκώ, την απόλυση του .
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη απόλυση, είναι εκδικητική, εντάσσετε μέσα στην γενικότερη επίθεση που τα αφεντικά εξαπολύουν σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αξιοποιούν την παρουσία του ΔΝΤ στην χώρα και τις πλάτες της κυβέρνησης, προκειμένου να μας στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα , που λέει .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!
Τόσο η απόλυση του συναδέλφου Δ.Μ όσο και τόσες άλλες απολύσεις , καθυστερήσεις μισθών, τρομοκρατία στους χώρους εργασίας, θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει από το εργατικό κίνημα .
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ
Η κινητοποίηση στις 6 Ιουλίου και ώρα 7:00 το πρωί στην e – bloko / ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ , Β. ΟΥΓΚΩ 32 (πλ. Βάθης) είναι η μια πλευρά της δράσης του ΣΕΤΤΕΑ, ο εν λόγω «υπεύθυνος» έχει κληθεί από το υπουργείο εργασίας προκειμένου να αιτιολογήσει την απόλυση και την συμπεριφορά του απέναντι στο συνάδελφο Δ.Μ σε τριμερή συνάντηση που θα γίνει Τετάρτη 7 Ιουλίου , όπως αντίστοιχα έχε κληθεί από την επιθεώρηση εργασίας για τους ίδιούς λόγους τη Τετάρτη 23 Ιουλίου.
Τέλος ενημερώνουμε τους συναδέλφους πως έχει επιδοθεί στον « εργοδότη» εξώδικο με δικαστικό επιμελητή.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Σ.Ε.Τ.Τ.Ε.Α

Δημοφιλεις αναρτησεις