ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ SPEEDEX



      Συναδέλφισσες-φοι
Εχθές 15/9 η εταιρία προχώρησε στην απόλυση του συναδέλφου Οσμάν Μπαγντάντι.
Από την Τρίτη 6/9 ο κ. Αυγερινός κάλεσε τον συνάδελφο στο γραφείο του στις 13:00 το μεσημέρι διακόπτοντας το δρομολογιό του.
Εκεί όταν ο Οσμάν ρώτησε τον λόγο που καλέστηκε, ο κ. Αυγερινός τον ενημέρωσε ότι καλό θα ήταν να περευρεθεί και το επιχειρισιακό σωματείο μας! Ξαφνιασμένος ο συνάδελφος πρότεινε να καλεστεί και εκπρόσωπος του κλαδικού σωματείου. Ο κ. Αυγερινός του απάντησε ότι δεν το θεωρούσε απαραίτητο, κάλεσε μέσω της γραμματείας του και συντομά παρευρέθηκαν οι: Η. Κανάκης, Α. Γαβρίλης, Α. Παπαρούνη και Φ. Καδόγλου από το του Δ.Σ. του σωματείου μας.
Παρουσία όλων ο κ. Αυγερινός ενημέρωσε τον συνάδελφο πως υπήρξε καταγγελία από υπάλληλο πελάτη καθώς είχε δεχτεί κλήση στο κινητό της τηλέφωνο σε προηγούμενη μέρα στις 24:00 τα μεσάνυχτα από τον εταιρικό τηλεφωνικό αριθμό του συναδέλφου.
Ο συνάδελφος εξήγησε πως η κλήση δεν έγινε εσκεμμένα αλλά από λάθος. Έκανε διαγραφές από το αρχείο κλήσεων της εταιρικής συσκευής που μας έχει δώσει η εταιρία για την εκτέλεση της εργασίας μας αλλά και για προσωπική μας χρήση. Άλλωστε δεν υπήρξε συνομιλία, πράγμα που αποδεικνύεται και απο την διάρκεια των ελάχιστων δευτερολέπτων της κλήσης.
Ο κ. Αυγερινός τότε, ρώτησε πως βρέθηκε ο αριθμός τηλεφώνου της πελάτισας στο τηλεφωνικό αρχείο κλήσεων της συσκευής του συναδέλφου.
Ο Οσμάν εξήγησε πως όπως με πολλούς πελάτες συμβαίνει για την εξυπηρέτησή τους, σε προηγούμενες ημέρες είχε τηλεφωνήσει στην πελάτισα για το ποσό αντικαταβολής παράδοσης. Επίσης υπήρξε και περίπτωση όπου άλλη αποστολή διακινήθηκε για τρίτη φορά καθώς η παραλήπτρια απουσίαζε.
Ο κ. Αυγερινός απάντησε ότι δεν πίστεψε τον συνάδελφο πως η κλήση έγινε κατά λάθος, αλλά εσκεμμένα ώστε να παρενοχλήσει την πελάτισα.
Ο συνάδελφος απάντησε ότι είχε ήδη μιλήσει με την πελάτισα σε ευγενικό κλίμα, χωρίς δείγμα ενόχλησης εκ μέρους της. Τον είχε ρωτήσει δε, τι συνέβει με την κλήση και είχε ήδη εξηγήσει ότι αφορούσε ανθρώπινο λάθος. Σε κάθε περίπτωση της ζήτησε συγνώμη έστω και για την κατά λάθος ενόχληση και ξεκάθαρα κατάλαβε πως το θέμα είχε λήξει.
Στην συνέχεια ο κ. Αυγερινός προσπάθησε να πιέσει τον συνάδελφο να παραδεχτεί οτι ... “τεχνικά” μόνο εσκεμμένα θα μπορούσε να έχει γίνει η κλήση. Ο Οσμάν εξήγησε πως η εφαρμογή που χρησιμοποιεί είναι η watsup free. Μάταια. Έκπληκτος ο Οσμάν διαπίστωσε ότι οι συνάδελφοι συνδικαλιστές (εκτός της Φ. Καδόγλου αλλά και εν μέρη του Α. Γαβρίλη) βοηθούσαν στις πιέσεις τον κ. Αυγερινό!! ΌΤΑΝ Ο κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ “ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ”... απευθήνθηκε στον πρόεδρο: “Ηλία, ο Οσμάν ήθελε να παρευρεθεί και το κλαδικό”. Τότε ο πρόεδρος απάντησε “ε τότε τι δουλειά έχουμε εμείς εδώ” η συνάντηση τελείωσε με την ενημέρωση του κ. Αυγερινού ότι θα ενημερώσει τον Οσμάν στις επόμενες μέρες τι θα γίνει.

Η απόφαση της απόλυσης δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της εταιρείας.

Καλούμε την διοίκηση του σωματείου να ανταποκριθεί στο ρόλο της
Η άδικη απόλυση του ΟΣΜΑΝ φανερώνει τις ορέξεις της εταιρείας για νέες απολύσεις.
Οι μεθοδεύσεις και τα χυδαία τεχνάσματα απαντιούνται με κινητοποιήσεις.  
Άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου

Ενωτική   Κίνηση Εργαζομένων στην σπηντεξ  ΑΘΗΝΑ 16/9/16    

Δημοφιλεις αναρτησεις