ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΏΝ



Αθήνα 23-3-2023

Συνάδελφοι, -ισσες,


Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που θα γίνει την Κυριακή 2 Απρίλη 2023 και ώρα 11:00 πμ. με τα παρακάτω:


Θέματα Ημερήσιας διάταξης γενικής συνέλευσης:


  1. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ, εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπων στα 2βάθμια συνδικαλιστικά όργανα

  2. Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών

  3. Λήψη απόφασης για την εκπροσώπηση του Σωματείου μας στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο/ΓΣΕΕ, μέσω του Εργατικού Κέντρου ή Ομοσπονδίας.

  4. Απολογισμός Δράσης


Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα δια ζώσης στην διεύθυνση: Αγ. Ιωάννη Ρέντη 43 και Αγ. Άννης και θα υπάρχει δυνατότητα και παρακολούθησης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Όσοι συνάδελφοι –ισσες επιθυμούν να συμμετέχουν στην συνέλευση διαδικτυακά, εφόσον είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα με το σχετικό αίτημα στο mailtosettea@yahoo.gr, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 1-4-2023, ώρα 6 μ.μ. ώστε να παραλάβουν το σχετικό link και τις οδηγίες σύνδεσης.

Η παρούσα πρόσκληση αποτελεί την πρώτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, θα ακολουθήσει νέα πρόσκληση για τον ορισμό ημερομηνίας επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.


Για το ΔΣ


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας


Γεώργιος Παπαδημητρίου Δημήτρης Χατζηφράγκος



Δημοφιλεις αναρτησεις