ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ FRANCHISE SPEEDEX ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκδώσουμε αυτήν την ανακοίνωση επειδή θεωρούμε ότι η κατάσταση στον εργασιακό μας χώρο έφτασε στο απροχώρητο. Τον προηγούμενο μήνα η εργοδοσία καθυστέρησε την μισθοδοσία πράξη που ως γνωστό είναι και ποινικό αδίκημα. Γι αυτόν τον μήνα ανακοίνωσε και τελικά πραγματοποίησε την πληρωμή σε δύο δόσεις . Κάτι τέτοιο βέβαια δεν προβλέπεται στις ατομικές συμβάσεις εργασίας. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε – υπενθυμίσουμε την απόλυση τεσσάρων ( 4 )συναδέλφων μας το δίμηνο Γενάρη Φλεβάρη 2008, την προσπάθεια απόλυσης του συνδικαλιστή και εκπροσώπου μας Χ. Γιαμπουράνη και τέλος την αποχώρηση μιας σειράς συναδέλφων λόγο του κλίματος και των εργασιακών συνθηκών που περιγράψαμε παραπάνω.
Βιώνοντας λοιπόν αυτήν την κατάσταση και θεωρώντας ότι η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ σημαντική γιατί από αυτήν ζούμε οι οικογένειες μας και εμείς όπως επίσης εξυπηρετείτε και πολύς κόσμος από τις υπηρεσίες που του παρέχουμε καλούμε την εταιρεία να οργανώσει συζήτηση με το σύνολο των εργαζομένων και με θέματα :
1. ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας
2. ενημέρωση για την εξέλιξη του καταστήματος στον Βύρωνα
3. διασφάλιση
4. απάντηση στο από τον Οκτώβρη 2007 αίτημα μας για αυξήσεις αποδοχών
πιστεύοντας ότι η επιχείρηση θα ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα μας
αλλά και ανεξάρτητα από αυτό καλούμε τους συναδέλφους με την ειδικότητα οδηγού δικύκλου (courier) να συμμετέχουν στην απεργία 13 ΜΑΡΤΗ που έχει εξαγγείλει η Σ.Β.Ε.Ο.Δ. και το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας όλων των ειδικοτήτων : υπάλληλοι γραφείου και χειριστές ηλεκτρονικού υπολογιστή, ρεσεψιονίστ, συσκευαστές, διακινητές και οδηγοί αυτοκινήτου και δικύκλου να συμμετέχουν μαζικά στην γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 19 ΜΑΡΤΗ

Δημοφιλεις αναρτησεις